Livrare și plată

Informatii livrare

Firma noastră livrează prin Cargus Curier și DPD Courier, prin DPD courier livram în special cand localitatea de destinatie se afla in afara razei de acoperire a CargusCourier. DPD Romania este partenerul nostru pentru livrări domestice și internațioale, fiind parte a rețelei internaționale DPDgroup – lider european în curieratul rutier. Acum ai  disponibila și optiunea de livrare către reteaua de Oficii și Automate DPD Collect – vezi harta aici, lucru pe care trebuie să il mentionați în sectiunea observatii dinaintea trimiterii comenzii. Livrarea produselor se efectuează în 24-48 h cu exceptia localitatilor din Delta Dunarii si a celor cu timp de tranzit special. Termenul de procesare al comenzii poate să varieze între 1-7 zile în funcție de modelul produsului, mărimea acestuia ori dacă produsul este personalizat.

Cost Livrare

Pentru comenzile plasate online costul de livrare este de 20 lei/colet indiferent de valorarea acesteia sau localitatea de desinatie. Livram oriunde pe teritoriul Romaniei.

Livrare si Plata Produselor

Clientul realizează comanda online și primește automat pe mail informațile cu privire la produsele comandate, reduceri, costuri și transport. Plata se face RAMBURS la livrarea produselor sau prin ORDIN DE PLATA, caz în care după plasarea comenzii veti primi pe email factura proforma pe baza căreia veți face plata in avans. Dovada plății trebuie trimisă replay pe email la office@papeti.ro și abia după confirmarea acestetia comanda va fi procesată și expediată. Firma noastră nu își asumă raspunderea pentru deteriorarea de orice fel a produsului în timpul transportului.

Pentru orice neclarități sau întrebari vă rungăm sa trimiteți un mail la adresa office@papeti.ro